Word jij onze nieuwe Project Engineer?

Loop je tijdens je vakantie door een pittoreske haven in Zuid Frankrijk, spot je zo’n gaaf superjacht. Kijk nog eens wat beter? Juist ja, daar vind je de boarding ladders, overheadkranen, dekkranen en passerelles van Feebe. Zeg nou zelf…, die maken het jacht helemaal af. En die mooie producten? Die kun jij gaan ontwerpen! Want wij zoeken namelijk een Project Engineer. En niet zomaar één, maar we zoeken jou!

Ken je ons al?

Wij zijn Feebe Boarding Equipment, een nuchter Fries bedrijf uit de Friese Elfstedenstad Bolsward. Leuk je te ontmoeten! Wij opereren op hoog niveau en volledig naar klantwens, want dat vinden onze klanten belangrijk (en wij dus ook). Het ontwerpen en ontwikkelen van custom built boarding equipment voor superjachten is waar wij ons dagelijks mee bezighouden. Onze passerelles, boarding ladders, dekkranen, overheadkranen en zwemladders vind je terug op jachten die de hele wereld over varen, en zo spot je ons zomaar op je vakantiebestemming! Natuurlijk willen we het beste bedrijf in de markt worden, maar dat wil iedereen al. Wij willen vooral morgen weer iets beter zijn dan vandaag. En daar hebben we mensen zoals jij voor nodig. Kom jij ons, als Project Engineer, daarbij helpen?

Bij Feebe ben ik verantwoordelijk voor de engineering van een deel van de projecten. De projecten van Feebe zijn altijd maatwerk. Mijn werk omvat dan ook veel zoeken, puzzelen en testen om tot een prachtig eindresultaat te komen. Het rechtstreekse contact met klanten en onze leveranciers en de samenwerking met de overige leden van het Feebe team maken mijn werk nog afwisselender. Geen dag is hetzelfde en dat maakt werken bij Feebe uitdagend maar vooral ook superleuk.

Feebe Boarding Equipment Johan Buma

Als Project Engineer werk ik mee aan het ontwerpen en productie klaar maken van onze projecten. Het standaardiseren van product-onderdelen voor een hoge kwaliteit en een efficiënt productieproces spelen hier een grote rol in. Ook ben ik medeverantwoordelijk voor het begeleiden van de hydraulische- en elektrische besturingen binnen een project. Door het afwisselende werk en het enthousiaste Feebe-team ga ik iedere dag met plezier aan het werk.

Isaak Noppert

Na mijn afstudeerstage ben ik bij Feebe aangebleven als Project Engineer. In die functie houd ik mij bezig met het voorbereiden en uitwerken van een deel van Feebe’s projecten. Ik zou mezelf beschrijven als nieuwsgierig, leergierig, hardwerkend en enthousiast. Ik ben vrij direct en hou van eerlijkheid. Ik hoop samen met mijn collega’s nog veel supergave dingen te mogen ontwerpen en bouwen en dat onze afnemers er net zo enthousiast over zullen zijn als ik ben.

Als Project Engineer ben ik betrokken bij het ontwerp en realisatie van veel van onze projecten en opdrachten. De wensen en verwachtingen van onze klanten komen daarbij altijd op de eerste plaats. Samen met mijn collega engineers denken we altijd oplossingsgericht en wat voor mij het leukste binnen een proces is, is het ogenschijnlijk eenvoudig oplossen van complexe technische uitdagingen. Het onmogelijke mogelijk maken is één van de leuke uitdagingen bij Feebe!

Feebe Boarding Equipment Neno de Boer

“Op elk boutje past een moertje”. Met dit motto werk ik als engineer al enkele jaren in de techniek. Het oplossingsgericht denken is wat mij dan ook aanspreekt aan deze functie. Daarnaast houd ik ervan om mijzelf te ontwikkelen en nieuwe, complexe uitdagingen aan te gaan. En deze heb ik zéker gevonden bij Feebe. Daarnaast zorgen de fijne werksfeer binnen het bedrijf en de gezellige collega’s ervoor dat ik iedere dag gemotiveerd naar mijn werk ga.

Dit zijn jouw nieuwe collega’s

Werk je bij ons? Dan ben je onderdeel van een hecht team (dat zeggen ze allemaal, maar bij ons is dat écht zo ☺). Je merkt dit aan de kleine dingen. De oprechte interesse in jou als persoon, maar ook in de grote dingen; we vieren onze successen met elkaar (met taart, een borrel of zelfs een complete lunch). Je werkt in Bolsward, maar niet altijd de héle dag. Want zo nu en dan ga je langs bij toeleveranciers om te overleggen. Jouw nieuwe collega’s zijn leuke, gezellige en enthousiaste mensen. Een fijn team dat klaarstaat voor het eindproduct dat wordt opgeleverd. Kennismaken? Check dan alvast wie er bij ons werken!

Hoe is dat? Werken bij Feebe? Soms is het rennen. Soms is het stilstaan. Er zijn dagen dat we wilden dat het wat minder druk zou zijn en soms denk je…, wat zal ik nu eens aanpakken. Maar wat we ook doen, iedereen doet altijd z’n best het zo goed mogelijk te doen.

 • Je krijgt direct een jaarcontract.

 • Het Industriepark in Bolsward is niet per se het meest inspirerende industrieterrein in Nederland, maar zodra je bij ons naar binnen stapt kom je in een netjes en verzorgd pand terecht waar je echt een huiselijk gevoel krijgt. Je zult je snel bij ons thuis voelen.

 • We hebben niet echt een top-down managementstructuur. We overleggen met elkaar, zoeken uit wat de beste manier op dat moment is en gaan er dan voor.

 • We hebben een prima pensioenregeling.

 • We hebben een PV, die een tweetal keren per jaar leuke uitjes organiseert.

Zo ziet jouw dag eruit

Hoe je dag er exact uit komt te zien is natuurlijk aan jou. Maar je dag kan starten door met een kop koffie door de werkplaats te lopen. Niet alleen om je collega’s goedemorgen te wensen, maar ook om te bekijken hoe de producten die jij hebt uitgewerkt nu “in het echt” tot stand komen. Samen met jouw 5 directe collega’s ben jij namelijk dagelijks bezig om de specifieke klantwensen om te zetten naar volledig uitgewerkte 3D tekeningen. Wat je verder nog tegenkomt in jouw functie?

 • Je modelleert nieuwe onderdelen en producten.

 • Je staat onze junioren bij.

 • Je verzorgt een stukje werkvoorbereiding.

 • Je hebt contact met klanten en toeleveranciers.

 • Je controleert zo nu en dan de productie bij toeleveranciers.

Kortom…, jij levert een essentiële bijdrage aan onze blije klanten. Klinkt geweldig toch?

Dit ben jij!

We kunnen natuurlijk een opsomming gaan maken van hoe we jou het liefst zien, maar we hopen dat jij vooral jij bent. We hebben bij Feebe niet echt een top-down managementstructuur. Je komt in een team van collega’s terecht die zich vooral zelf aansturen. Verantwoordelijkheidsgevoel is dan ook een belangrijke eigenschap als je bij ons komt werken. We werken het liefst met nauwkeurige mensen die hun handen uit de mouwen steken. En problemen? Volgens jou zijn die er om op te lossen. Je zit niet op je “eigen eilandje”, maar denkt lekker actief mee over hoe we Feebe iedere dag een beetje beter maken. Om een goede aanvulling op ons team te zijn, vragen we het volgende van je.

 • Je hebt een MBO+ of HBO werk- en denkniveau in de richting werktuigbouwkunde.

 • Je bent goed in de Nederlandse en Engelse taal.

 • Tekenen in 3D is voor jou easy does it, wij tekenen met behulp van Autodesk Inventor.

 • Je bent 40 uur per week beschikbaar, parttime werken is altijd bespreekbaar.

Wil je nog meer weten?

Leuk dat je er voor wilt gaan! Heb je nog vragen over deze vacature? Over werken bij Feebe? Neem dan contact op met Nynke Rijpkema. Ze is bereikbaar via 0619 944 318!

En nu?

Wil jij als Project Engineer bij Feebe werken? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina, knoop je CV eraan vast en misschien tot snel!