Word jij onze nieuwe Service Engineer?

Stel je eens voor. Zie je zo’n prachtig superjacht op tv, spot je de boarding ladder waar jíj aan hebt gewerkt! Want aan unieke producten werken…, dát is wat je doet als Service Engineer bij Feebe Boarding Equipment.

Ken je ons al?

Feebe is een nuchter Fries bedrijf uit de Friese Elfstedenstad Bolsward. Een bedrijf dat op hoog niveau opereert. We ontwerpen en ontwikkelen namelijk boarding equipment voor superjachten. Boarding equipment? Dat zijn bijvoorbeeld passerelles, boarding ladders, dekkranen, overheadkranen en zwemladders. Van de hoogste kwaliteit. Superjachten? Ja…, súperjachten! Jachten vanaf 30 meter lang tot jachten met een lengte van maar liefst twee voetbalvelden. Natuurlijk willen we heus wel de allerbeste van de hele wereld worden, maar dat wil iedereen al. Wij willen vooral morgen weer iets beter zijn dan vandaag. Gaaf dat jij ons daarbij wil helpen!

Ik werk als Service Engineer bij Feebe. Ik hou mij bezig met het assembleren van de boarding equipment en het samenstellen en bekabelen van de bijbehorende control cabinets. Ik ben iemand die graag nieuwe uitdagingen aangaat en bij Feebe zijn hiervoor volop mogelijkheden. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de projecten binnen de geplande tijd geassembleerd zijn en volgens de gestelde eisen opgeleverd kunnen worden.

Feebe Boarding Equipment Lennard Feenstra

Bij Feebe ben ik vooral bezig met het assembleren van de producten voordat ze naar onze klanten verscheept worden. Het leuke van mijn werk is de veelzijdigheid. Naast assemblage ben ik ook veel bezig met het installeren van de hydraulische systemen en de elektronische aansturingen. Behalve in de assemblagehal in Bolsward ben ik ook geregeld met collega’s aan boord te vinden waar we onze producten installeren.

Waar kom je terecht?

Wij zijn een superleuk bedrijf om ’s ochtends je wekker voor te zetten. En al zijn een paar mensen wat meer verantwoordelijk dan een ander…, we hanteren niet echt een van-boven-naar-beneden-structuur. We werken vooral samen. Alvast kennismaken met je nieuwe collega’s? Check dan alvast wie er bij ons werken!

 • We hebben een gezellig, netjes pand met moderne kantoren en een assemblagehal, jouw domein.

 • Je krijgt een eigen, uitgebreide gereedschapswagen met gereedschap van hoge kwaliteit waar jij zelf verantwoordelijk voor wordt. Goed gereedschap is het halve werk!

 • In onze assemblagehal staat natuurlijk de radio aan, muzikale arbeidsvitaminen maken je werk leuker.

 • Misschien denk je nog helemaal niet over je pensioen na, maar bij ons is dat goed geregeld.

 • We hebben een gezellige kantine met één grote tafel waar we samen lunchen. We hebben wel afdelingen, maar denken niet in afdelingen. We zijn allemaal lid van hetzelfde team.

Wat ga je bij ons doen?

We hebben een paar mensen in dienst die gespecialiseerd werk doen, zoals bijvoorbeeld engineers en inkopers. Maar we hebben ook mensen die veel verschillende dingen doen, en daar ga jij ook bij horen.

 • In principe ga je 40 uur per week voor ons aan de slag. Maar overleg over minder uren is altijd mogelijk.

 • Je gaat je vooral bezighouden met de assemblage van onze producten en daar hoort ook elektronica en hydrauliek bij. De laatste twee vooral ondersteunend, het daadwerkelijke aansluiten wordt door onze specialisten gedaan.

 • Behalve werken in onze assamblagehal ga je zo nu en dan ook naar buiten. Onze producten moeten meestal ook aan boord geïnstalleerd worden.

Kortom…, jij levert een essentiële bijdrage aan onze blije klanten. Klinkt geweldig toch?

Dit ben jij!

Wat je kunt is natuurlijk belangrijk, maar voor ons is ook heel belangrijk wíe jij bent. Als je bij ons komt werken kom je in een team terecht van mensen die altijd bezig zijn om producten nog mooier en beter te maken. Je hoeft geen workaholic te zijn, maar zo nu en dan moeten we met ons allen even doorpakken en werkt een 8 tot 5 mentaliteit niet mee.

 • Jij bent vooral jij en daar hebben wij altijd respect voor.

 • Je wordt helemaal blij van hydrauliek, elektronica en mechanica.

 • Je bent absoluut niet bang om je zegje te doen en je ideeën te delen.

 • Je bent eerlijk, je doet wat je zegt en zegt wat je doet.

 • Je vindt het leuk om ons beter te maken én jezelf te verbeteren.

 • Als je "op montage" bent ben je één van onze visitekaartjes, je bent netjes en precies.

Je opleiding

Dat je helemaal precies in ons vakgebied bent opgeleid is voor ons niet het allerbelangrijkste. Je bent welkom bij ons, of je nu een klein beetje of enorm opgeleid bent. Binnen ons team werken mensen met veel verstand van zaken die jou heel goed kunnen begeleiden tot het moment dat jij ook veel verstand van zaken hebt. Maar opgeleid zijn binnen de werktuigbouwkunde of machinebouw helpt wel mee om je werk makkelijker te maken.

Wil je nog meer weten?

Leuk dat je er voor wilt gaan! Heb je nog vragen over deze vacature? Over werken bij Feebe? Neem dan contact op met Nynke Rijpkema. Ze is bereikbaar via 0619 944 318!

En nu?

Wil jij als Service Engineer bij Feebe werken? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina, knoop je CV eraan vast en misschien tot snel!