Word jij onze werkvoorbereider?

Merk jij dat je zo nu en dan uit het raam kijkt en denkt: “Is dit het dan?” Kom jij je dag voor een groot gedeelte op de automatische piloot door? Mis je het vuur van een intensieve functie waarbinnen je veel dingen tegelijk doet? Wil je wel weer eens echt “aan” staan in plaats van vooral “uit”? Laat je dan niet meer afleiden en lees direct verder. Wij hebben een razend leuke functie voor je.

We hebben namelijk plek voor een verbinder tussen de laatste fase van onze engineering en de eerste fase van onze inkoop. Als werkvoorbereider bij Feebe zorg jij ervoor dat de tekeningen van engineering en de bestellijsten voor de inkoopafdeling tot in de puntjes overeen komen. Offerteaanvragen uitzetten naar leveranciers is een belangrijk onderdeel van deze functie. En ben jij een kei in proactief communiceren? Dat komt heel mooi uit, want communiceren is een ander, erg belangrijk onderdeel. Veel neuzen dezelfde kant uitkrijgen is een ware kunst, en die beheers jij natuurlijk uitstekend.

Aangenaam…, wij zijn Feebe Boarding Equipment!

Wij zijn een nuchter Fries bedrijf uit de Friese Elfstedenstad Bolsward. Een bedrijf dat op het hoogste niveau opereert. We ontwerpen en ontwikkelen boarding equipment zoals passerelles, boarding ladders, dekkranen en overheadkranen voor het exclusieve segment van superjachten. Al onze producten worden specifiek voor de klant gemaakt. Tot in het allerkleinste detail perfect afgewerkt. Een superstrakke hiërarchische structuur is niet iets waar wij ons mee bezighouden. Wij zijn een team van creatieve, vrije geesten die plezier in samenwerken en mooie producten maken hoog in het vaandel heeft staan.

Maar wie ben jij?

Je bent een pietje precies, maar niet tot het alleruiterste. Je weet dat uren kostbaar zijn en er een fijne balans bestaat tussen perfectie en tijdsduur. In deze functie komen er vanaf verschillende kanten veel vragen op je af, een flexibele inborst maakt je werkt echt leuker. Eigen prioriteiten kunnen stellen is daarom wel een belangrijke vereiste. De luxe om zomaar iets te doen hebben wij niet. Op een bepaald moment gaat een jacht varen en moeten onze producten aan boord geïnstalleerd zijn. Onze planning is daarom enorm belangrijk en altijd leidend. Jij bent niet bang voor deadlines. En natuurlijk is het leuk om beter te zijn dan anderen, maar we willen vooral beter zijn dan gisteren. Daarom is de signalering van verbeterpunten voor ons belangrijk.

 • Een werktuigbouwkundige achtergrond is beslist noodzakelijk.

 • Dit is een functie die je met een praktische MBO achtergrond prima zou moeten kunnen invullen.

 • Twee tot drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie maakt de dingen flink makkelijker.

 • Je communiceert veel "naar buiten" en bent daardoor een visitekaartje voor het bedrijf. Je hebt daarom een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

 • Je hebt kennis van 3D tekenpakketten en dan het liefst van Autodesk Inventor.

 • Als projectgestuurd bedrijf werken we per definitie vanuit ERP software, jij weet je weg daarin te vinden.

 • Kennis van Microsoft Office 365 Excel is een pré.

Wat ga je zo ongeveer doen?

Dit is een uitdagende functie met veel verschillende werkzaamheden waar jij je flink in kunt vastbijten. En je krijgt de vrijheid om één en ander naar eigen idee, maar altijd in overleg, in te vullen.

 • Controleren van tekeningpakketten en inkooplijsten.

 • Overleggen met projectmanagement, engineering en inkoop.

 • Bewaken van interne afspraken op het gebied van standaardisatie.

 • Uitzetten van offerteaanvragen bij leveranciers.

 • In samenwerking met de projectmanagers onderhandelen met leveranciers.

 • Verbeterpunten signaleren en communiceren.

Wat bieden wij jou?

Behalve dat je in een leuk, groeiend team terecht komt dat altijd bezig is met steeds weer professioneler worden?

 • Een baan van in principe 32 uur per week, maar 28 of 40 uur is altijd bespreekbaar.

 • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract.

 • Een telefoon en laptop van de zaak.

 • Reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling.

 • Veel ruimte voor professionele ontwikkeling.

 • Een team van vrije geesten waarbinnen plezier in samenwerken voorop staat.

Vragen en antwoorden

Ondanks de lange tekst zou het zomaar kunnen dat je nog vragen hebt. Neem in dat geval contact op met Eric Huijbrechts, onze Manager Operaties. Je kunt hem bereiken via 06 29 934 317.

Wil je solliciteren?

Sta je na het lezen deze vacature weer een beetje “aan”? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil jij als werkvoorbereider bij Feebe Boarding Equipment aan de slag? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina, knoop je CV eraan vast, vergeet niet een leuke motivatie te schrijven die eruit springt en misschien zien we je snel!