Feebe dekkranen

Een dekkraan…, onontbeerlijk op een superjacht.

Een dekkraan is onontbeerlijk op een jacht, onder andere als onmisbaar hulpmiddel bij het boarden van materialen, jetski’s, bijboten en proviand. Feebe maakt haar dekkranen zowel telescopisch als opvouwbaar. Ook een uitvoering als knikarmkraan is mogelijk. De reikwijdte van de kraan hangt helemaal af van uw wensen en de plaatsing van de dekkraan. De kraan kan optioneel worden voorzien van een 230/400 VAC of 24 VDC aggregaat, eventueel geïntegreerd in de kraanvoet. Feebe maakt haar dekkranen 360° hydraulisch zwenkbaar waardoor de handling onder alle omstandigheden altijd comfortabel is. Veiligheid staat altijd voorop…, met een bediening op afstand kan de bemanning zich op de meest veilige plek positioneren.

Plaatsing van de dekkraan

Meestal wordt de dekkraan bovendeks geplaatst en ligt de basisarm in het zicht. Om die reden is het design van een dekkraan van Feebe een wezenlijk onderdeel van het bouwproces. De dekkraan moet harmoniëren met de uitstraling van het jacht of naar wens van de opdrachtgever worden vormgegeven. Feebe laat zien dat een dekkraan zowel als technisch hoogstandje als een zeer fraai onderdeel van het jacht kan functioneren. De kraan is uitgevoerd in roestvrijstaal en wordt geplamuurd en gespoten in de gewenste kleur.

Meer informatie over de dekkranen van Feebe Boarding Equipment

Bent u nieuwsgierig geworden? Bent u op zoek naar meer informatie over de dekkranen van Feebe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven met plezier een antwoord op al uw vragen.