Feebe pool-top podiums

Een prachtige overkapping voor uw jacuzzi of spa die ook fungeert als podium.

U zult het ons niet snel horen zeggen: “Nee…, dit kunnen wij niet.” Hierdoor heeft Feebe heeft een veilig platform voor een spa of jacuzzi kunnen ontwerpen. Behalve als afdekking om te voorkomen dat uw gasten of kinderen in de jacuzzi of spa vallen kan deze pool-top ook fungeren als een verhoogde dansvloer of podium. De mogelijkheden van het platform zijn legio.

Altijd een speciaal design, passend in de omgeving

Het pool-top podium is een speciaal gedesigned item, zo ontworpen dat het naadloos in de omgeving van de spa of jacuzzi past. De constructie kan worden gemaakt in hoogglans gepolijst, hoogwaardig RVS of alternatieve materialen. Het ontwerp is licht van gewicht, eenvoudig te installeren en makkelijk op te bergen. De vloer is uitgevoerd als een transparante sandwichplaat. Hierdoor wordt de spa- of jacuzziverlichting onder het platform sfeervol verspreid. Dit resulteert in een spectaculair effect.

Meer informatie over de pool-top podiums van Feebe Boarding Equipment

Bent u nieuwsgierig geworden? Bent u op zoek naar meer informatie over de pool-top podiums van Feebe Boarding Equipment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven met plezier een antwoord op al uw vragen.