Feebe overheadkranen

Een overheadkraan is een bijzonder functionele hijsoplossing.

Een bijzonder functionele hijsoplossing aan boord van een jacht is een overheadkraan. Een overheadkraan is een in- en uitschuifbare kraan waarvan de boom via een opening in de romp van het jacht naar buiten kan bewegen. In de boom zit een meebewegend hijspunt waaraan bijvoorbeeld de tender kan worden bevestigd. De aandrijving van de overheadkranen van Feebe kunnen op twee manieren geschieden; hydraulisch of elektrisch.

Altijd maatwerk

Feebe maakt haar overheadkranen op maat. Het gebruik en het doel van de kraan is tijdens de ontwerpfase altijd leidend. Daarbij variëren capaciteit, vermogen en constructie. Meestal wordt de bouw van een overheadkraan al meegenomen in het ontwerp en geïntegreerd in de productie. Specificaties omtrent uitvoering, maat en hijsvermogen worden vooraf opgegeven of door Feebe geadviseerd. De bediening van de overheadkraan kan via een paneel of radiografisch, maar ook op basis van een combinatie van deze twee mogelijkheden. Hierin is een koppeling met mechanisme voor het openen van de deur(en) ook een mogelijkheid.

Meer informatie over de overheadkranen van Feebe Boarding Equipment

Bent u nieuwsgierig geworden? Bent u op zoek naar meer informatie over de overheadkranen van Feebe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven met plezier een antwoord op al uw vragen.