Feebe zwemladders

Stap na het zwemmen weer stabiel, veilig en comfortabel aan boord.

Door de jaren heen heeft Feebe al veel zwemladders mogen ontwikkelen. Nu steeds meer jachten worden uitgevoerd of uitgebreid met uitschuifbare beach clubs en zwemplatforms, worden zwemladders ook populairder. Een zwemladder is immers dé manier om veilig van en op een zwemplatform te komen. Onze zwemladders worden altijd custom built ontwikkeld en passen daardoor precies bij het uiterlijk van het jacht.

Een eigen box

De zwemladders van Feebe worden na gebruik volledig automatisch opgeborgen in een speciaal voor de trap ontwikkelde box die netjes in de beachclub of het zwemplatform is weggewerkt. Ook de reling wordt, na deze ingeklapt te hebben, automatisch in de box opgeborgen.

Hydraulisch en onderhoudsvriendelijk

De zwemladders van Feebe worden met behulp van hydraulische cilinders in en uit de box geschoven. Ook het instellen van de hoogte wordt hydraulisch geregeld. Omdat de zwemladder met zeewater in aanraking komt worden door ons geen elektrische sensoren, hydromotoren en tandriemen gebruikt. Dit maakt de zwemladders onderhoudsvriendelijk.

Hoogwaardig RVS

De zwemladders van Feebe worden uitgevoerd in hoogwaardig RVS. Het RVS wordt hoogglans gepolijst waardoor de trap na gebruik makkelijk schoon te maken is.

Altijd horizontale treden

In welke hoek u de zwemladder ook uitvouwt, de treden zullen altijd horizontaal blijven. Zo kunt u stabiel, veilig en comfortabel van en aan boord klimmen. De treden kunnen naar wens worden ingelegd met duurzaam geproduceerd teak of synthetisch Flexiteek®.

Meer informatie over de zwemladders van Feebe Boarding Equipment

Bent u nieuwsgierig geworden? Bent u op zoek naar meer informatie over de zwemladders van Feebe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven met plezier een antwoord op al uw vragen.