Video’s

De videopagina van Feebe Boarding Equipment

De videopagina van Feebe. Hier vind je de video´s die we gebruiken om onze producten te promoten. Of om je een kijkje achter de schermen te geven. Hoe onze producten worden gemaakt, beelden van het ontwikkelings- en productieproces en video’s die door de media zijn gemaakt. Veel kijkplezier en heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Teaser nieuwe productvideo’s

Op dit moment zijn we bezig nieuwe video’s van onze producten te maken. Wil je weten hoe één en ander eruit gaat zien? In deze korte teaser kun je alvast meekijken.

Feebe bedrijfsvideo

Een eerdere bedrijfsvideo. Neem een kijkje achter de schermen en luister naar Philippus Feenstra en Nynke Rijpkema die uitleggen hoe wij in samenwerking met de jachtwerven onze custom built boarding equipment voor superjachten ontwerpen en produceren.

De Feebe DCT250 aan boord van de YXT24

De YXT24 (Yacht-X-Tender), gebouwd door de Nederlandse werf Lynx Yachts, is een volgschip voor superjachten. Op het dek is ruimte voor grotere tenders, auto’s en andere benodigdheden zoals bijvoorbeeld jetski’s. Alles kan aan boord worden getild met de prachtige, zwart afgewerkte DCT250 dekkraan van Feebe, met een SWL van 3.600 kg. De kraan heeft een bereik van 6 meter.

Feebe in Doe maar Duurzaam van RTL7

In 2018 zijn Philippus Feenstra en Nynke Rijpkema geïnterviewd door het televisieprogramma “Doe maar Duurzaam” van RTL7. Bovenstaande opnames werden op 18 november in het programma vertoond.

De PDT5500 passerelle

Onze custom build Feebe PDT5500 passerelle in werking.

De OHC1500 overheadkraan

Onze custom build Feebe OHC1500 overheadkraan in werking.