Feebe boarding ladders

Veilig boarden vanaf kade of tender.

Om het niveauverschil tussen kade of aanlegsteiger en het dek van uw jacht te overbruggen heeft Feebe een speciale boarding ladder ontwikkeld. De boarding ladder wordt in de verschansing of onder het dek ingebouwd in het jacht. Deze hydraulisch opklapbare trap, waarvan de treden tijdens het liften altijd horizontaal blijven, is functioneel bij het comfortabel verlaten en betreden van het jacht. De boarding ladder is echter ook ook handig in recreatief opzicht. Bijvoorbeeld bij het voor anker gaan om te vissen of te zwemmen, maar ook om aan boord van een tender te kunnen stappen. De boarding ladder is ook nuttig bij het afmeren aan kades en oevers zonder speciale aanlegplekken.

Bediening en uitvoeringen van de boarding ladders

De bediening van de Feebe boarding ladders verloopt via een speciaal paneel. Het is zelfs mogelijk de trap op afstand te besturen. De boordtrap kan worden uitgevoerd met boven- en onderplatform die in het systeem zijn geïntegreerd. Het onderplatform kan, voorzien van zwemtrap, dienen als zwemplateau. Net als de treden blijft het onderplatform altijd horizontaal als de trap wordt gelift. De constructie is uitgevoerd in roestvrij staal of composiet en wordt geplamuurd en geschilderd in de huisstijl van het jacht opgeleverd.

Reling

De roestvrijstalen reling kan in een verwijderbare versie worden meegeleverd, maar ook in een automatisch opvouwbaar systeem. Waar de trap wordt geplaatst hangt af van de bouwtekening en de wens van de opdrachtgever. Plaatsing aan de zijkant(en) en boven- of onderdeks is mogelijk. Het formaat, de uitvoering en het aantal treden zijn klantspecifiek.

Meer informatie over de boarding ladders van Feebe Boarding Equipment

Bent u nieuwsgierig geworden? Bent u op zoek naar meer informatie over de boarding ladders van Feebe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven met plezier een antwoord op al uw vragen.