Feebe passerelles

Onze passerelles zijn een echte eyecatcher, de luxe “voordeur” van een jacht.

Onze telescopische passerelles geven een stabiel en vertrouwd gevoel wanneer u aan boord van uw jacht stapt. Een echte eyecatcher, een ‘voordeur’ waarmee u uw familie en gasten een warm welkom kunt bieden aan boord. De passerelle van Feebe wordt opgeborgen in een aluminium box die in het jacht is weggewerkt op een positie naar keuze. Dit kan zowel de achterkant van het jacht als de bak- of stuurboordzijde. De hydraulisch aangedreven passerelle kan en op en neer worden gelift, maar ook zwenkbaar worden gemaakt voor een optimale aansluiting op kades en steigers. Dit om in elke situatie te kunnen aan- en afmeren.

Een passerelle in hoogwaardige jachtkwaliteit

In de aluminium box kan een 230/400 VAC of 24 VDC zelfvoorzienend hydraulisch aggregaat ingebouwd worden. Het bedieningspaneel is op het achterschip aangebracht waardoor een ruim zicht op de oever wordt geboden. De passerelle kan optioneel radiografisch op afstand worden bediend. De constructie van de passerelle is gemaakt van roestvrij staal dat wordt afgewerkt in de hoogwaardige jachtkwaliteit zoals u van een deugdelijk Nederlands product mag verwachten. De passerelle kan worden gespoten in de huisstijl van het jacht. Zo wordt het plaatje helemaal compleet.

Topkwaliteit maatwerk

De demontabele, in hoogglans gepolijste reling is aan de buitenkant van de passerelle geplaatst om een zo breed mogelijke doorgang te creëren voor extra comfort en veiligheid. Andere opties voor het relingwerk zijn uiteraard bespreekbaar. Het dek van de passerelle is in teakhout uitgevoerd, maar kan in elk desgewenst materiaal of alternatief worden uitgevoerd. Optioneel kan een speciale Feebe LED-stripverlichting op het dek van de passerelle worden aangebracht. De onderkant van de passerelle is volledig gesloten waardoor deze er van alle standpunten fraai uitziet. De passerelle is hierdoor ook eenvoudig te onderhouden en te reinigen. De Luxury passerelle kan op alle mogelijke manieren volledig aan uw wensen worden aangepast. Feebe levert altijd maatwerk met als eindresultaat een absoluut top-product.

Meer informatie over de passerelles van Feebe Boarding Equipment

Wil je meer weten over de passerelles van Feebe Boarding Equipment? Over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder en geven met plezier een antwoord op al uw vragen.