De Marine Equipment Trade Show is ’s werelds grootste vakbeurs voor uitrustingen, materialen en systemen voor zeeschepen. In 2020 is de Metstrade geannuleerd, maar in 2021 is besloten dat de vakbeurs weer live plaats kan vinden. Metstrade 2021 vindt plaats van 16 tot 18 november in de Amsterdamse RAI, en ook wij zijn van de partij. We hebben een stand in het Superjacht Paviljoen, je vindt Feebe op stand 07.306.

Primeur

We hebben tijdens deze editie een bijzondere primeur, de Tenderstep. De Tenderstep is een door Feebe ontwikkelde innovatie. Het is een unieke en handzame passerelle die helpt bij het stabiel en veilig boarden van gasten, crew en voorraden vanuit een tender. Zelfs in een ruwe zee. Ben je benieuwd naar dit nieuwe concept? Kom dan zeker langs op de Metstrade, of neem alvast een kijkje op de Tenderstep website.

Zien we jou ook op onze stand? De koffie staat altijd voor je klaar. Wil je een afspraak maken voor een gesprek? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de contactpagina, sales@feebe.nl of via 0619 944 318. Vergeet je niet alvast een ticket te reserveren? Dat kan gratis via deze link!

Tot ziens in de RAI van Amsterdam!