Feebe groeit gestaag door. Steeds meer superjacht-werven over de hele wereld weten ons te vinden. Wat resulteert in een orderportefeuille die behoorlijk vol aan het raken is. Om de topkwaliteit van onze producten te kunnen blijven garanderen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s!

Op dit moment staat de vacature voor een Junior Project Engineer al online. Zit jij op dit moment nog wel op de juiste plek? Ben jij een fanatieke wroeter die veel meer kan dan je nu mag laten zien? Ga dan voor onze challenge, wie weet kun je bij Feebe Boarding Equipment doorgroeien. Wíj willen je daar in ieder geval graag bij helpen. Wij vinden het hartstikke leuk om het beste in je naar boven te halen.

Administratief Medewerker Inkoop

In deze tijd van langer wordende levertijden en stijgende prijzen is het altijd een uitdaging onderdelen voor de best mogelijke prijs precies op tijd geleverd te krijgen. Onze inkoper heeft dat uitstekend voor elkaar, maar door het toenemende aantal projecten die door Feebe Boarding Equipment worden gerealiseerd kan ze op het gebied van de inkoopadministratie wel wat extra hulp gebruiken. Ben jij die nauwgezette puzzelaar die wij zoeken? Kijk dan snel op de eigen pagina van deze superleuke vacature!

Service Engineer

Heb jij een passie voor techniek? Ben je op zoek naar een uitdagende baan? Ben je niet bang voor het maken van kilometers? Veel kilometers? Ook vliegend? Vind je metaalbewerking superleuk? Hydrauliek? Elektrische besturingen? We kunnen een supernetjes werkende, nauwkeurige service engineer altijd gebruiken. Op onze vacaturepagina vind je de vacature die je al tijden zoekt!

Open sollicitatie

Zie je jouw vacature er nu niet tussen staan? Vrees niet…, je mag altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Feebe Boarding Equipment is een hartstikke leuk bedrijf om voor te werken met een gezellig, fanatiek team dat zichzelf steeds aan het verbeteren is. Neem vooral contact op als je nog vragen hebt of iemand weet die uitstekend bij Feebe zou passen.

Werken bij Feebe Boarding Equipment

Het pand van Feebe Boarding Equipment in Bolsward