Feebe groeit gestaag door. Steeds meer superjacht-werven over de hele wereld weten ons te vinden. Wat resulteert in een orderportefeuille die behoorlijk vol aan het raken is. Om de topkwaliteit van onze producten te kunnen blijven garanderen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s!

Service Engineer

Heb jij een passie voor techniek? Ben je op zoek naar een uitdagende baan? Ben je niet bang voor het maken van kilometers? Veel kilometers? Ook vliegend? Vind je metaalbewerking superleuk? Hydrauliek? Elektrische besturingen? We kunnen een supernetjes werkende, nauwkeurige service engineer altijd gebruiken. Op onze vacaturepagina vind je de vacature die je al tijden zoekt!

Open sollicitatie

Zie je jouw vacature er nu niet tussen staan? Vrees niet…, je mag altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Feebe Boarding Equipment is een hartstikke leuk bedrijf om voor te werken met een gezellig, fanatiek team dat zichzelf steeds aan het verbeteren is. Neem vooral contact op als je nog vragen hebt of iemand weet die uitstekend bij Feebe zou passen.

Werken bij Feebe Boarding Equipment

Het pand van Feebe Boarding Equipment in Bolsward